Heroes of Might and Magic Community
visiting hero! Register | Today's Posts | Games | Search! | FAQ/Rules | AvatarList | MemberList | Profile


Age of Heroes Headlines:  
5 Oct 2016: Heroes VII development comes to an end.. - read more
6 Aug 2016: Troubled Heroes VII Expansion Release - read more
26 Apr 2016: Heroes VII XPack - Trial by Fire - Coming out in June! - read more
17 Apr 2016: Global Alternative Creatures MOD for H7 after 1.8 Patch! - read more
7 Mar 2016: Romero launches a Piano Sonata Album Kickstarter! - read more
19 Feb 2016: Heroes 5.5 RC6, Heroes VII patch 1.7 are out! - read more
13 Jan 2016: Horn of the Abyss 1.4 Available for Download! - read more
17 Dec 2015: Heroes 5.5 update, 1.6 out for H7 - read more
23 Nov 2015: H7 1.4 & 1.5 patches Released - read more
31 Oct 2015: First H7 patches are out, End of DoC development - read more
5 Oct 2016: Heroes VII development comes to an end.. - read more
[X] Remove Ads
LOGIN:     Username:     Password:         [ Register ]
New Server | HOMM1: info forum | HOMM2: info forum | HOMM3: info forum | HOMM4: info forum | HOMM5: info forum | MMH6: wiki forum | MMH7: wiki forum
Heroes Community > Tavern of the Rising Sun > Thread: Lambda
Thread: Lambda
Ghost
Ghost


Supreme Hero
Therefore I am
posted March 16, 2015 11:44 PM

Lambda

We want know are you a nerd?

1. What sports to inspire the most?

a) Christians against the lions
b) Soccer
c) Chess

2. Which of these movies would make you to control late to see it?

a) Knute Rockne All American
b) Casablanca
c) Dr. Ehrlich's Magic Bullet

3. Who are these heroes you admire the most?

a) Conan the Barbarian
b) Sir Lancelot
c) Pac Man


Mortimer Snerd

4. Should people think that to live according to a rule?

a) Don't take prisoners
b) Golden Rule
c) Slide rules

5. What color shoes you usually use?

a) White
b) Black with brown dresses, brown with a blue?
c) Depends ... does the left or the right?



6. What is a nerd pack?

a) Many zippers, pockets and flaps with a backpack
b) Together with a set of moving nerds ... like a pack of wolves
c) It is used to protect pens, that shirt dirty them


Lewis Skolnick

7. Brothers?

a) Jimmy and Billy Carter
b) Blue Brothers
c) Dr. Joyce Brothers

8. What is the "Apple"?

a) Snappy fruit
b) New York's the Big Apple
c) Computer, invented by man named Wozniak

9. Complete the following sentence: "I will make the effect in girls..."

a) Irresistible
b) Intelligent
c) Accidentally



10. You are about to introduce your best friend and mother-in-law and you don't remember all the other (or both) name. You...

a) You pretend that you feel dizzy and you have to sit
b) You bluff and you mumble
c) You say: "You, of course, know each other," hoping they would prohibit it and to present itself at each other. If they don't do it, they are also nerds.



a = 0p, b = 5p, c = 10p

100p You are a nerd

At least 50p You don't live in the right style

25-50p You're not a nerd

Less than 25p To freestyle wrestling

Ok what is your point?


 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
fred79
fred79


Responsible
Undefeatable Hero
SCOURGE OF THE H-SEA
posted March 17, 2015 01:36 AM
Edited by fred79 at 01:37, 17 Mar 2015.

We want know are you a nerd?

1. What sports to inspire the most?

a) Christiansall humans against the lions
b) Soccer
c) Chess

2. Which of these movies would make you to control late to see it?

a) Knute Rockne All American
b) Casablanca
c) Dr. Ehrlich's Magic Bullet
d) i don't understand the question.

3. Who are these heroes you admire the most?

a) Conan the Barbarian
b)
c) Pac Man

4. Should people think that to live according to a rule?

a) Don't take prisoners
b) Golden Rule
c) Slide rules

5. What color shoes you usually use?

a) White
b) Black with brown dresses, brown with a blue?
c) Depends ... does the left or the right?
d) black

6. What is a nerd pack?

a) Many zippers, pockets and flaps with a backpack
b) Together with a set of moving nerds ... like a pack of wolves
c) It is used to protect pens, that shirt dirty them

7. Brothers?

a) Jimmy and Billy Carter
b) Blue Brothers
c) Dr. Joyce Brothers
d) "they're brothers, they're happy and they're singing and they're colored, give me a high five!"

8. What is the "Apple"?

a) Snappy fruit
b) New York's the Big Apple
c) Computer, invented by man named Wozniak

9. Complete the following sentence: "I will make the effect in girls..."

a) Irresistible  (duh)
b) Intelligent
c) Accidentally

10. You are about to introduce your best friend and mother-in-law and you don't remember all the other (or both) name. You...

a) You pretend that you feel dizzy and you have to sit
b) You bluff and you mumble
c) You say: "You, of course, know each other," hoping they would prohibit it and to present itself at each other. If they don't do it, they are also nerds. (sure, why not)

a = 0p, b = 5p, c = 10p

100p You are a nerd

At least 50p You don't live in the right style

25-50p You're not a nerd

Less than 25p To freestyle wrestling

Ok what is your point?

this one: Less than 25p To freestyle wrestling

because it sounds cool.

also, inb4 thread moved to vw.

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
NoobX
NoobX


Promising
Legendary Hero
posted March 17, 2015 05:58 AM

It only works when you're high.
____________

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
Drakon-Deus
Drakon-Deus


Legendary Hero
Quién Sabe?
posted August 26, 2018 06:04 AM

1. c
2. b
3. c
4. b
5. b
6. a
7. a
8. a
9. c
10.c

55 Pts.


 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
fred79
fred79


Responsible
Undefeatable Hero
SCOURGE OF THE H-SEA
posted August 26, 2018 01:17 PM

Lol, i thought this was new, and was gonna reply(again).

We definitely need more threads like this, ghost. And in the tavern, too. THE COMEDY GOLD MUST FLOW.

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
Jump To: « Prev Thread . . . Next Thread »
Post New Poll    Post New Topic    Post New Reply

Page compiled in 0.0424 seconds