Heroes of Might and Magic Community
visiting hero! Register | Today's Posts | Games | Search! | FAQ/Rules | AvatarList | MemberList | Profile


Age of Heroes Headlines:  
5 Oct 2016: Heroes VII development comes to an end.. - read more
6 Aug 2016: Troubled Heroes VII Expansion Release - read more
26 Apr 2016: Heroes VII XPack - Trial by Fire - Coming out in June! - read more
17 Apr 2016: Global Alternative Creatures MOD for H7 after 1.8 Patch! - read more
7 Mar 2016: Romero launches a Piano Sonata Album Kickstarter! - read more
19 Feb 2016: Heroes 5.5 RC6, Heroes VII patch 1.7 are out! - read more
13 Jan 2016: Horn of the Abyss 1.4 Available for Download! - read more
17 Dec 2015: Heroes 5.5 update, 1.6 out for H7 - read more
23 Nov 2015: H7 1.4 & 1.5 patches Released - read more
31 Oct 2015: First H7 patches are out, End of DoC development - read more
5 Oct 2016: Heroes VII development comes to an end.. - read more
[X] Remove Ads
LOGIN:     Username:     Password:         [ Register ]
New Server | HOMM1: info forum | HOMM2: info forum | HOMM3: info forum | HOMM4: info forum | HOMM5: info forum | MMH6: wiki forum | MMH7: wiki forum
Heroes Community > Heroes 6 - The New Beginning > Thread: ~ Heroes 6 patch 2.1 - Bug reports ~
Thread: ~ Heroes 6 patch 2.1 - Bug reports ~ This thread is 12 pages long: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 · «PREV / NEXT»
Storm-Giant
Storm-Giant


Responsible
Undefeatable Hero
On the Other Side!
posted January 29, 2014 01:07 PM

But Uplay helps the user experience, guys. Don't forget that!
____________


 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
ZeroXcuses
ZeroXcuses


Known Hero
posted January 29, 2014 05:24 PM

Naki said:
ZeroXcuses said:
I uninstalled and reinstalled Uplay didn't work.

Should I uninstall the entire game, reinstall Uplay by itself, then install the game?

Did you download and try to reinstall LATEST Uplay from UBI web site?



Yes and Uplay crashes every time I try to make an account.

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
mvassilev
mvassilev


Responsible
Undefeatable Hero
HC SUPPORTER
posted February 09, 2014 01:10 AM

Sometimes my mouse cursor doesn't move correctly, as if it were lagging. Is this a known problem? How do I fix it?
____________
Eccentric Opinion

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
nikhil123
nikhil123

Tavern Dweller
posted February 20, 2014 05:46 AM

guys i started to play this shades of darkness aftr i completed my sandro campaign on game version 1.8
problems am facing now is
1> black screen when proceeding to lvl 2 of dungeon campaign.
2> unable to equip the edge of balance when got the 1st dynasty weapon of dark elf campaign
3> if started my lvl 2 of dungeon campaign by quitting process raelag starts from lvl 1 losing all his skills n reputation(this work same with all other campaign too)

apart i play offline i reloaded my sandro mission lvl 1 where am about to pick the staff of netherworld to chk the dynasty weapon equipment.
In 1.8 it was automatically equipped while offline playing so it should do the same for edge of balance in 2.1.1 but it didnt same as well it didnt for staff of netherworld too in 2.1.1 version

please guys will these bugs be fixed or have to continue this way

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
DoubleDeck
DoubleDeck


Promising
Legendary Hero
Look into my eyes...
posted February 20, 2014 12:29 PM

Heroes VI support has finished, no more patches.

For your point 3 above, make sure that you keep the same chosen abilities from your dynasty on your hero when playing each map of a campaign...(i.e. the ones you choose in the very beginning).

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
nikhil123
nikhil123

Tavern Dweller
posted February 20, 2014 02:14 PM

i cant because every time i play a campaign map my main hero is returning to level 1 with all his stats even am losing my stats equipment and previous level secondary hereos like Acamas from stronghold campaign, Sorshan from Dungeon campaign etc

i mean to say if i play mission 1 of dungeon campaign when i proceed to mission 2 i cant carry stuffs n stats of my heroes and its happening for all campaigns this was not happening when i used v1.8

it seems dynasty features are crashing in offline play

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
nikhil123
nikhil123

Tavern Dweller
posted February 20, 2014 02:21 PM

players who want to enjoy heroes 6 while playing offline i suggest them to stay on v1.8 as v2.1.1 only supports online gameplay if attempt to play offline you cant proceed the missions in a continous order(mean to say black screen issue am facing it for all missions in all campaigns) apart ur set items wont continue along with u for further mission like assassin sets, magister sets etc along with support heroes like Acamas, Sorshan etc

seriously totally ruined my game experience
wish they enable the dynasty features offline

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
Storm-Giant
Storm-Giant


Responsible
Undefeatable Hero
On the Other Side!
posted February 20, 2014 02:27 PM

nikhil123 said:
wish they enable the dynasty features offline

If I remember correctly, dinasty features are meant to be only part of online play. Kind of online rewards and such.
____________


 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
Naki
Naki


Known Hero
posted February 20, 2014 02:32 PM
Edited by Naki at 14:33, 20 Feb 2014.

nikhil123 said:
players who want to enjoy heroes 6 while playing offline i suggest them to stay on v1.8 as v2.1.1 only supports online gameplay if attempt to play offline you cant proceed the missions in a continous order(mean to say black screen issue am facing it for all missions in all campaigns) apart ur set items wont continue along with u for further mission like assassin sets, magister sets etc along with support heroes like Acamas, Sorshan etc

seriously totally ruined my game experience
wish they enable the dynasty features offline


Offline mode works just fine for me, regardless of game version.
What videocard do you use, Nvidia GeForce, I assume?
What Windows OS?

RE. Artifact sets, just put them to main hero near the end of mission, and they WILL carry over just fine.

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
nikhil123
nikhil123

Tavern Dweller
posted February 21, 2014 08:17 AM
Edited by nikhil123 at 08:23, 21 Feb 2014.

the graphics card am using is ATI Mobility Radeon HD 5470

OS: Windows 7 Ultimate 32 Bit
Processor: Intel(R) Core(TM) i3 CPU M350 @ 2.27GHz (4 CPU) ~2.3GHz


i put all the set kits and stuffs in the main heros at the end of missions but when i start the next mission they all are gone and the main hero starts alone at level 1 lossing all his stats that my problem am facing

happened this with me at mission 1 of dungeon campaign on raelag when i went to mission 2 raelag should be lvl 8+ but he was lvl 1

at mission 2 as i went tears path i should have sorshan as support hero with me on mission 3 and 4 but no raelag is starting at lvl 1 with all his stats as default as well as no kits in his inventory as well as alone

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
cousto
cousto

Tavern Dweller
posted February 23, 2014 04:16 PM

heroes 6

im new to the this forum stuff so I apologize if this is not where or how you do this, but I would like to know if anyone can tell me how to turn off the area of control around forts and castles on heroes 6.


thank you

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
nikhil123
nikhil123

Tavern Dweller
posted February 25, 2014 11:12 AM

u cant its a new feature introduced in hereos 6

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
Hanzan
Hanzan


Hired Hero
May Sandro rule forever
posted March 24, 2014 12:47 PM

Is it normal for the cloud save on Uplay to crash very often?
____________
Well, I guess you'll have to
kill me. Go on, send me to the
afterlife....

- Markal, Infiltrator of the
Holy Court.

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
frostymuaddib
frostymuaddib


Supreme Hero
By the power of Vivendi!
posted March 24, 2014 01:53 PM

When I played HoMM6 for the last time (which was when Shades of Darkness were released), I had issues with cloud syncing, so I just disabled it. I'm not 100% sure, but I think I had that issue even before that.

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
War-overlord
War-overlord


Responsible
Undefeatable Hero
Presidente of Isla del Tropico
posted March 24, 2014 02:00 PM

Hanzan said:
Is it normal for the cloud save on Uplay to crash very often?

That depends on wether it actually crashes, or just fails to save on the cloud. The latter is rather common. The cloud tends to sync better when you start a game than when you quit.
____________
Iron from Ice.

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
Maurice
Maurice

Hero of Order
Part of the furniture
posted March 24, 2014 02:44 PM

War-overlord said:
Hanzan said:
Is it normal for the cloud save on Uplay to crash very often?

That depends on wether it actually crashes, or just fails to save on the cloud. The latter is rather common. The cloud tends to sync better when you start a game than when you quit.


As far as I can tell, the sync process simply has a certain maximum running time value. If it can't complete the sync before that time, it will interrupt it and report a failure in syncing. If you re-sync immediately again, you will notice how it almost entirely skips the portion it already synced and then finish up the remainder. Very sloppy check, if you ask me; as long as data is being transmitted, the sync process should just continue.

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
Hanzan
Hanzan


Hired Hero
May Sandro rule forever
posted March 24, 2014 10:27 PM

I agree with Maurice. It does sync better on the 2nd or 3rd time... but its a 100% crash possibility on the first try.
So it does sync, but never on the first go.

And it also crashes/wont download all the patch when I start it up...



This game is so full of weird flaws and bugs =/
____________
Well, I guess you'll have to
kill me. Go on, send me to the
afterlife....

- Markal, Infiltrator of the
Holy Court.

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
Kalenden
Kalenden

Tavern Dweller
posted May 18, 2014 07:16 PM

I'm currently stuck on the third map of the Dungeon Campaign.

When I go to the frozen Naga, the cutscene plays (with the Kirin) and afterwards a strange skip happens, like it wants to go into a battle, but then I get 250 money and a Draw! message appears in the top left. I think it auto-resolves the boss battle, but this happens even when I deselect the auto combat option in the settings screen. I've tried multiple settings and restarting but it simply always does this...

Any suggestions? Failing that, any way I can start the fourth map?
____________

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
Siegfried
Siegfried


Famous Hero
posted June 21, 2014 07:34 PM

Well, after a long time i finally succeeded to start this game. I'm playing on Linux/Wine, so this may be special.

O.k., i have a "gold edition" version. I started it, and it updated automatically to version 1.8. Then came the Uplay screen "looking for updates", then nothing. After long time searching i found disabling Uplay with the /offline switch. Now version 1.8 started. The main menu screen had a majog graphics bug, showing only parts of the hero. But well, nevertheless i gave it a try. On the maps there where several graphics bugs, i think, mostly related to missing texture data. Next disappointment was the town screen. It simply was blank, except for the menu. It was technically playable, but the town screen was a horror. Then after some playing the game crashed.

Now i read about patch 2.1. Well, i downloaded it and tried to patch. Didn't work, because of "SOD is not installed". Grrr.

Well, i also have the "complete" version. So i deinstalled H6, and installed the complete edition. It started out of the box as version 2.0. The main menu screen was still buggy. But now i could no more start the campaign. On the campaign map the title and description of the first scenario was missing. There was some placeholder text, something like "title of the scenario" and "short description of the scenario". Seems as if the campaign is simply missing.

O.k., i installed the patch 2.1. Same result.
I found patch 2.1.1. Installed it. Now first time the main menu screen is o.k., but again it is not possible to start the campaign. And it is still not possible to connect to Uplay.

Now i read here that version 2.x depends on Uplay, there is no possibility to play offline. May that be the reason why i can not start the campaign?

If so, then for me this product is a complete fail.
____________

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
Naki
Naki


Known Hero
posted June 22, 2014 09:46 PM
Edited by Naki at 21:46, 22 Jun 2014.

Siegfried said:
Well, after a long time i finally succeeded to start this game. I'm playing on Linux/Wine, so this may be special.

O.k., i have a "gold edition" version. I started it, and it updated automatically to version 1.8. Then came the Uplay screen "looking for updates", then nothing. After long time searching i found disabling Uplay with the /offline switch. Now version 1.8 started. The main menu screen had a majog graphics bug, showing only parts of the hero. But well, nevertheless i gave it a try. On the maps there where several graphics bugs, i think, mostly related to missing texture data. Next disappointment was the town screen. It simply was blank, except for the menu. It was technically playable, but the town screen was a horror. Then after some playing the game crashed.

Now i read about patch 2.1. Well, i downloaded it and tried to patch. Didn't work, because of "SOD is not installed". Grrr.

Well, i also have the "complete" version. So i deinstalled H6, and installed the complete edition. It started out of the box as version 2.0. The main menu screen was still buggy. But now i could no more start the campaign. On the campaign map the title and description of the first scenario was missing. There was some placeholder text, something like "title of the scenario" and "short description of the scenario". Seems as if the campaign is simply missing.

O.k., i installed the patch 2.1. Same result.
I found patch 2.1.1. Installed it. Now first time the main menu screen is o.k., but again it is not possible to start the campaign. And it is still not possible to connect to Uplay.

Now i read here that version 2.x depends on Uplay, there is no possibility to play offline. May that be the reason why i can not start the campaign?

If so, then for me this product is a complete fail.

1) You can play 2.1.x version Offline, but you need to login to Online mode at least once first.

2) Ditch Linux, install Windows 7 or 8.1 - problem solved!

 Send Instant Message | Send E-Mail | View Profile | Quote Reply | Link
Jump To: « Prev Thread . . . Next Thread » This thread is 12 pages long: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 · «PREV / NEXT»
Post New Poll    Post New Topic    Post New Reply

Page compiled in 0.0328 seconds